Landjuweel

Veel mensen klagen over het weer deze zomer, maar zelf ben ik er eigenlijk wel mee in mijn schik. Afgelopen vrijdag heb ik nog door een prachtig dampig Zwolle geslenterd. Een frisse avondkoelte. Strijklicht van de ondergaande zon. En kroegjes binnen handbereik om in weg te duiken mochten de hemelpoorten onverhoopt weer de geest krijgen. Niets meer aan doen.

Volgende week laat ik de Nederlandse zomer achter mij. Landjuweel mag dit jaar als afsluiting dienen. Eerst geef ik er donderdag om half negen een optreden en vervolgens stort ik mij in het feestgedruis. Ik hoop dat we worden weggespoeld. Ruigoord zit zo vol wereldvreemde hippies dat het bij een zondvloed vast wel blijft drijven.

Donderdag 26 juli
Ruigoord 11, Amsterdam
Poëziepodium: 20:30 uur
Dagprijs: 15 euro
www.landjuweelfestival.nl

Krijn Peter Hesselink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.