Een nieuw begin

De dag voor oud en nieuw kreeg een goede vriend een dochter. Ik heb haar verwelkomd door een onbegrijpelijk gedicht van Marc Kregting aan haar voor te dragen. Wist kleine Elsa gelijk met wie ze te maken had. Krijn Peter. Dat is die dichter. Ze was diep onder de indruk. Begon spontaan aan de pink van haar moeder te zuigen. Een en al aandacht. Voor haar moeders pink. Marc Kregting schreef het gedicht voor zíjn dochter. Die eerder dat jaar het levenslicht zag. Literatuur staat ten dienste van het leven. En niet omgekeerd. Dat moet ik niet vergeten. In 2008. Het jaar waarin mijn debuutbundel uitkomt. Dat kleine Elsa nog maar veel van me moge vernemen.

Krijn Peter Hesselink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.