Winter wordt voorjaar, blauw wordt grijs

Er zijn alweer bijna twee maanden verstreken sinds ik op deze plek aankondigde dat een voorproefje van mijn komende bundel gepubliceerd zou worden op www.blue-turns-grey.nl. Lange tijd leek dat een ijdele belofte te blijven. Door allerlei logistieke problemen wilde de nieuwe editie van dat webmagazine maar niet van de grond komen. Maar zoals de druppel uiteindelijk elke steen weet uit te hollen, zo heeft het voorjaar de winter nu bruusk opzijgeschoven. Ben je benieuwd naar het door mij geschreven gedicht ‘Lotgenoten’ en het door mij vertaalde gedicht ‘Slim’ van James Tate, surf dan naar http://www.blue-turns-grey.nl/20091/20091_hesselink.html.

Krijn Peter Hesselink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.