Wie niet thuis is gezien

Een maand geleden is Sara’s moeder overleden. Sara’s vader was niet op de begrafenis. Nu staat hij ineens bij haar en haar vriend op de stoep. Zijn aanwezigheid zorgt ervoor dat alle onderhuidse spanningen in de relatie van het jonge koppel naar de oppervlakte worden gedreven. Het wordt een turbulente avond…

Regisseuse Marijke Schermer heeft drie acteurs bereid gevonden om het door mij geschreven toneelstuk ‘Wie niet thuis is is gezien’ te gaan lezen. Zo hopen we een beter beeld te krijgen van het theatrale potentieel. De lezing vindt plaats in het kader van Nieuw Werk, een programma voor professionele voorstellingen in wording. Ze zal worden voorafgegaan door een kort fragment uit de voorstelling ‘Retourtje Mol’ van Bert Wagenaar van Kreveld.

Maandag 15 november
Met David Lucieer, Dagmar Slagmolen, Jack Vecht, Marijke Schermer, mijzelf en Bert Wagenaar van Kreveld
Podium Westerdok (Westerdok 746, Amsterdam)
Deuren open 19.30 uur
Aanvang 20.00 uur
Gratis entree / vrijwillige bijdrage achteraf die wordt verdubbeld door het VSB-fonds
Reserveren: nieuwtheaterwerk@gmail.com / 020-3379937

Krijn Peter Hesselink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.